3. místo děvčat ve stolním tenisu

Poslední předprázdninový den 27. 11.2015 se konalo okresní kolo žáků a žákyň z 8., 9. ročníků ZŠ a 1. ročníků středních škol ve stolním tenise. Soutěž se konala v prostorách tělocvičen při 5. ZŠ v J. Hradci.

Do soutěže se mohli přihlásit 3 dívky a 4 chlapci, hrálo se systémem na 3 vítězné sety u dívek a na 4 vítězné sety u chlapců, přičemž každý set se zpravidla hrál do dovršení 11 bodů. Soutěžilo se jak ve dvouhrách, tak i čtyřhře.

Chlapci měli velmi silnou konkurenci, skončili z celkem 9 základních škol na posledním místě. Tým tvořili a školu čestně reprezentovali Matyáš Urban, Ondřej Rejthar, Dominik Klesal, Jakub Košťál. Dívčích týmů bylo celkem 6. Mezi základními školami děvčata dosáhla na krásné 3. místo a získala tak zaslouženě pohár i diplom. Vzájemné souboje byly velmi napínavé až do samého konce, kdy naše bojovná a již unavená děvčata v posledním utkání nedarovala celkovým vítězkám žádný míček ani žádné body zadarmo. Vzorně nás reprezentovaly – Kamila Michalková, Julie Hronová a Jana Bindrová.

Mgr. Křiklánová Lenka