Pan starosta nám předal cenu za nejkrásnější vánoční přání

Jako každoročně, tak i v letošním roce jsme se účastnili soutěže o nejkrásnější vánoční stromeček. Hodnotící komise měla opravdu těžkou úlohu – určit nejkrásnější stromeček bylo vskutku těžké, všechny byly krásné.

(My však víme, že nejhezčí byl ten náš. Stejně jako v loňském roce, tak i tentokrát v adventním víkendu zbyla na místě našeho stromečku pouze cedule 1. ZŠ. Náš stromeček si vybralo Muzeum fotografie k fotografování zájemců o vánoční fotografii – proto jej mnozí z Vás na přehlídce stromků nenašli.)

Náš zřizovatel se rozhodl vyhodnotit tedy nejlepší dětské vánoční přání, které každá škola dodala pod svůj stromeček. Naše přání – dostat od Ježíška ptačí krmítko s webkamerou, ptačí budku s webkamerou a k tomu ještě trochu krmení pro ptáčky se líbilo natolik, že nám naše Město Jindřichův Hradec tento dárek splnilo.

Ve středu 22. 12. k nám přišli zástupci Města J. Hradec – pan starosta Ing. Stanislav Mrvka, místostarosta Ing. Bohumil Komínek a vedoucí odboru školství PhDr. Jitka Čechová. Splnili nám naše přání a předali nám dar, o který jsme si Ježíškovi napsali.

Za dar děkujeme. Chceme pomoci ptáčkům v zimním období a v jarním období se chceme více dozvědět ze života v ptačí říši a pomocí webkamer zpřístupnit naše bádání i ostatním.

Doufáme, že si naše krmítko a budku ptáčci brzo najdou.