Naši žáci nominovali p. učitelku do ankety „Zlatý Ámos“

Ve čtvrtek dne 7. 2. 2019 se v Praze v Poslanecké sněmovně uskutečnilo  oblastní kolo ankety „Zlatý ÁMOS“, do kterého naše děti vyslaly svou oblíbenou paní učitelku Mgr. Simonu Licehamrovou. Do Prahy se sjeli nominovaní učitelé z Jihočeského, Středočeského a Plzeňského kraje a z kraje Vysočina.

Dle regulí ankety může být do soutěže dětmi nominován pedagog, za kterého se svými hlasy postaví minimálně 100 dětí, samostatně ho navrhnou a přihlásí ho. Do výběrového kola pak jedou se svým pedagogem 3 zástupci žáků, kteří ho mají před porotou obhájit a předvést svůj program. Naši žáci pilně trénovali svůj výstup a rozhodně se těšili, že jejich paní učitelka vyhraje.

Nestalo se tak – ale i přes to jim patří veliké poděkování, že dokázali svou paní učitelku takovýmto způsobem ocenit a poděkovat jí za její práci a vztah k nim. Pro ně – i pro naší školu je paní učitelka náš školní Ámos, které dala svůj hlas téměř třetina dětí naší školy. Dětem i paní učitelce patří poděkování a blahopřání k tomu, že se jim podařilo uskutečnit hezký dětský nápad a v Praze reprezentovat naší školu.

Paní učitelce pak přejeme dobrou zábavu na Kantorském Bále, kterého se jako účastník ankety bude účastnit. (Galavečer Zlatého Ámose bude v pražském hotelu Ambassador.)